Ви переглядаєте архівну версію офіційного сайту НУЛП (2005-2020р.р.). Актуальна версія: https://lpnu.ua

Харчові технології

9.181.00.00 Харчові технології
Qualification awarded :
Entry year: 2020
Program duration: 4 роки
Number of credits: 45 кредитів ЄКТС
Level of qualification according to the National Qualification Framework and the European Qualifications Framework: Третій (освітньо-науковий) рівень, дев'ятий рівень НРК, третій цикл РК-ЄПВО
Field(s) of study: Виробництво та технології
Specific admission requirements:
Specific arrangements for recognition of prior learning: За умови, що попередній рівень отримано в іншій країні, необхідна нострифікація, яка проводиться Львівською політехнікою. Механізмів визнання неформальної та інформальної освіти-нема.
Qualification requirements and regulations, including graduation requirements:
Characteristics of the educational program:
Gained competence:
- наукових принципів і тенденцій розвитку харчових технологій;
- сучасних аналітичних і чисельних методів досліджень;
- принципів моделювання та оптимізації технологічних процесів;
- іноземної мови, необхідні для представлення результатів наукових досліджень, ведення фахового наукового діалогу;
- філософської методології пізнання та психолого-педагогічних аспектів професійно-наукової діяльності.
- уміння ідентифікувати актуальні наукові проблеми, визначати цілі та завдання наукових досліджень, формувати та критично аналізувати інформаційну базу;
- уміння обирати і застосовувати методологію та методи емпіричного і теоретичного етапів наукового дослідження;
- уміння обґрунтовувати матеріали дослідження та формулювати авторські висновки та пропозиції, комерціалізувати результати;
- уміння вести наукову бесіду та дискусію українською та іноземною мовами на належному фаховому рівні, презентувати результати наукових досліджень в усній та письмовій формі,
- уміння організовувати та проводити навчальні заняття.
- здатність інтегрувати та застосовувати одержані знання з різних міжпредметних сфер у процесі розв’язання теоретично-прикладних завдань у конкретній області дослідження;
- здатність ініціювати, обґрунтовувати та управляти актуальними науковими проектами інноваційного характеру;
- здатність самостійно проводити наукові дослідження, комунікувати у колективі та виявляти лідерські здібності при виконанні наукових проектів;
- здатність усвідомлювати та нести особисту соціально-моральну відповідальність за одержані наукові результати дослідження;
- здатність усвідомлювати необхідність навчання впродовж усього життя з метою поглиблення набутих та здобуття нових фахових знань.
Mode of study: денна
Academic mobility:
Work placement(s):
Programme director:
Occupational profiles of graduates:
Access to further studies:
Other program features:
Institute: Відділ докторантури та аспірантури