Ви переглядаєте архівну версію офіційного сайту НУЛП (2005-2020р.р.). Актуальна версія: https://lpnu.ua

Processes and Apparatuses in Food Industry (курсовий проект)

Major: Food Technologies
Code of Subject: 6.181.00.O.57
Credits: 3
Department: Chemical Engineering
Lecturer: Ivashchuk O.S.
Semester: 5 семестр
Mode of Study: денна
Learning outcomes:
- basic laws and processes typical hardware basic food technology;
- the basis of calculation and design of the main types of food technology equipment.
- analyze processes in food technology;
- justify the optimal modes of operation and process parameters to implement processes in food technology;
- justify the optimal choice of equipment for the implementation of standard processes
Required prior and related subjects:
Physics


Higher mathematics


Physical and Colloid Chemistry
Biochemistry
Summary of the subject:
Implementation course project
Recommended Books:
3.1. Література до теоретичного курсу.
1. Ханик Я.М., Дубинін А.І., Семенишин Є.М. та інш. Процеси та апарати хімічних тех-нологій. Частини I, II, III, IV, V. Видавництво Національного університету «Львівська політехніка».
2. Касаткин А.Г. Основные процессы и аппараты химической технологии . М.: Химия, 1973.- 753 с.
3. Дытнерский Ю.И. Процессы и аппараты химической технологии. Ч. 1-2.-М.:Химия, 2002.- 768 с.
4. Плановский А.М., Рамм В.М., Каган С.З. Процессы и аппараты химической техноло-гии. - М.: Химия, 1968.- 848 с.
5. Малежик І.Ф. і інш. Процеси і апарати харчових виробництв. К.: НУХТ, 2003. – 400с.
6. Стабников В.Н., Баранцев В.И. Процессы и аппараты пищевых производств.-м.:Легкая и пищевая промышленность, 1983.- 328 с.

Assessment methods and criteria:
Course project - 100%