Ви переглядаєте архівну версію офіційного сайту НУЛП (2005-2020р.р.). Актуальна версія: https://lpnu.ua

Організаця послуг харчування

Major: Туризм
Code of Subject: 6.242.00.O.25
Credits: 4
Department: Туризм
Lecturer: доц. Божук Т.І.
Semester: 4 семестр
Mode of Study: заочна
Learning outcomes:
формування системи знань щодо організації туроператорського бізнесу, навиків взаємодії суб’єктів туристичного ринку з метою створення якісного турпакету, схеми його просування та реалізації; оволодіння правилами формування програм туристичного обслуговування, документального забезпечення процесів створення, комплектування, реалізації турів та планових тур пакетів; організації обслуговування туристів.
Required prior and related subjects:
Організація туризму (Організація екскурсійної діяльності), Організація туризму (Організація туристичних подорожей).
Summary of the subject:
Вступ. Теоретична частина, яка включає огляд літератури з даної проблематики. Дослідницька частина, яка включає: організаційно-економічна характеристика туристичного підприємства; методики досліджень, отримані результати; оцінка ефективності діяльності підприємства та ефективності системи управління. Розробка туру. Висновки і пропозиції.
Recommended Books:
1. Дядечко Л.П. Економіка туристичного бізнесу. Навчальний посібник. – К.: Центр учбової літератури, 2007. – 224с.
2. Забалдіна Ю.Б. Маркетинг туристичного підприємства . – К.: Музична Україна, 2002. – 196 с.
3. Кифяк В.Ф. Організація туристичної діяльності в Україні. – Чернівці: Зелена Буковина, 2003. – 312 с.
4. Любіцева О.О. Методика розробки турів. Навч. посібн. – К.: “Альтерпрес”, 2003. – 104 с.
5. Мальська М.П., Бордун О.Ю. Планування діяльності туристичних підприємств: Навч. посіб. – К.: Знання, 2005. – 241 с.
6. Мальська М.П., Худо В.В., Цибух В.І. Основи туристичного бізнесу: Навч. посібн. - К.: Центр навчальної літератури, 2004. – 272 с.
Assessment methods and criteria:
Підсумковий контроль (100%) — диференційований залік