Ви переглядаєте архівну версію офіційного сайту НУЛП (2005-2020р.р.). Актуальна версія: https://lpnu.ua

Fermented milk beverages based on microbiota «Tibetan fungus»

Production is based on the improvement of biotechnological processes and consists in combining traditional for dairy industry strains of lactic acid bacteria and new types of microorganisms with probiotic properties. On this basis, the production technology of fermented milk beverage «Tairan» was developed.

Основні переваги: 

expand the line of fermented milk products;

are preventive probiotics for maintaining a satisfactory state of the gastrointestinal tract;

can be combined with various organic flavoring impurities.

Вирішує проблеми: 

creation of new fermented beverages with probiotic properties.

Пропонуємо: 

patents selling, joint improvement of the development to the industrial level.

Право власності: 
ПУ на корисну модель № 87101 від 27.01.2014 р.
Керівник наукової розробки: 
д-р хім. наук, професор Новіков Володимир Павлович
Тематика розробки: 
Сучасні технології, матеріали та вироби в хімічній, фармацевтичній та медичній галузях
Сфера застосування: 
харчова промисловість
сільське господарство
Пропозиція: 
продаж патенту
спільне доопрацювання розробки до промислового рівня