Виробництво основане на вдосконаленні біотехнологічних процесів і полягає у поєднані традиційних для молочної промисловості штамів молочнокислих бактерій та нових видів мікроорганізмів з пробіотичними властивостями. На цій основі розроблено технологію виробництва молочнокислого напою «Тайран».
Основні переваги:
розширюють лінійку молочнокислих продуктів;
є превентивними пробіотичними засобами для підтримання задовільного стану шлунково-кишкового тракту;
можуть поєднуватись з різними органічними смаковими домішками.
Вирішує проблеми:
створення нових ферментованих напоїв із пробіотичними властивостями.
Пропонуємо:
продаж патенту, спільне доопрацювання розробки до промислового рівня.
Право власності:
ПУ на корисну модель № 87101 від 27.01.2014 р.
Керівник наукової розробки:
д-р хім. наук, професор Новіков Володимир Павлович
Тематика розробки:
Сучасні технології, матеріали та вироби в хімічній, фармацевтичній та медичній галузях
Сфера застосування:
харчова промисловість
сільське господарство
Пропозиція:
продаж патенту
спільне доопрацювання розробки до промислового рівня