Ви переглядаєте архівну версію офіційного сайту НУЛП (2005-2020р.р.). Актуальна версія: https://lpnu.ua

Харчові технології

6.181.00.00 Харчові технології
Кваліфікація: бакалавр з харчових технологій та інженерії
Рік вступу: 2020
Тривалість програми: 4 роки
Кількість кредитів: 240 кредитів ЄКТС
Рівень кваліфікації відповідно до Національної рамки кваліфікацій, Європейської рамки кваліфікацій для навчання впродовж життя: Перший (бакалаврський) рівень, сьомий рівень НРК, перший цикл РК-ЄПВО
Галузь знань: Виробництво та технології
Особливі умови вступу:
Конкретні механізми визнання попереднього навчання: За умови, що попередній рівень отримано в іншій країні, необхідна нострифікація, яка проводиться Львівською політехнікою. Механізмів визнання неформальної та інформальної освіти-нема.
Вимоги та правила щодо отримання кваліфікації, вимоги щодо виконання навчальної програми:
Характеристика освітньої програми:
Набуті компетентності:
– розділів математики, фізики, органічної, аналітичної, фізичної та колоїдної хімії, біохімії, технічної мікробіології в обсязі, необхідному для освоєння на базовому рівні загально-професійних дисциплін;
– теоретичних основ харчових технологій і методів контролю якості та безпеки харчових продуктів;
– принципів розрахунку продуктів, норм витрат сировини, матеріалів, палива та енергії у харчових технологіях;
– принципів керування технологічними процесами одержання харчових продуктів;
– принципів вибору. компонування обладнання та проектування виробництв харчових продуктів;
– принципів розроблення нових і вдосконалення існуючих технологічних процесів одержання харчових продуктів.
– здатність раціонально використовувати сировину, енергетичні засоби, обладнання і пристрої у харчових технологіях;
– здатність застосовувати математичні методи для моделювання процесів харчових виробництв;
– здатність розробляти технологічні режими виробництва харчових продуктів та оптимальні підходи для проектування та впровадження інноваційних харчових технологій;
– здатність розв’язувати типові задачі широкого спектра, що передбачає ідентифікацію та використання інформації для прийняття рішень;
– здатність планувати, розподіляти ресурси, аналізувати, контролювати та оцінювати результати роботи.
– здатність вирішувати завдання, які сприяють подальшому розвитку ефективного використання сировинних та енергетичних ресурсів у харчових технологіях;
– здатність використовувати професійно-профільні знання і практичні навички для раціонального ведення технологічних процесів харчових виробництв;
– здатність проводити техніко-економічну оцінку існуючих виробництв і формувати вимоги до розроблення перспективних харчових технологій;
– здатність покращувати результати власної навчальної та професійної діяльності і результати діяльності інших;
– здатність подальшого навчання з деяким рівнем автономності.
Форма навчання: заочна
Академічна мобільність:
Практика/стажування:
Керівник освітньої програми, контактна особа:
Професійні профілі випускників:
Доступ до подальшого навчання:
Інші особливості програми:
Інститут: Інститут хімії та хімічних технологій