Ви переглядаєте архівну версію офіційного сайту НУЛП (2005-2020р.р.). Актуальна версія: https://lpnu.ua

Технології продуктів бродіння і виноробства

7.181.01 Технології продуктів бродіння і виноробства
Кваліфікація: Спеціаліст з технологій продуктів бродіння і виноробства
Рік вступу: 2016
Тривалість програми: 1,5 роки
Кількість кредитів: 90 кредитів ЄКТС
Рівень кваліфікації відповідно до Національної рамки кваліфікацій, Європейської рамки кваліфікацій для навчання впродовж життя: Другий (магістерський) рівень, сьомий рівень НРК, другий цикл РК-ЄПВО
Галузь знань: Виробництво та технології
Особливі умови вступу:
Конкретні механізми визнання попереднього навчання: За умови, що попередній рівень отримано в іншій країні, необхідна нострифікація, яка проводиться Львівською політехнікою. Механізмів визнання неформальної та інформальної освіти-нема.
Вимоги та правила щодо отримання кваліфікації, вимоги щодо виконання навчальної програми:
Характеристика освітньої програми:
Набуті компетентності:
– принципів побудови та технічних характеристик біохімічних та технологічних процесів одержання харчових продуктів;
– принципів розроблення нових і вдосконалення існуючих технологічних процесів одержання продуктів бродіння;
– принципів розрахунку матеріального та теплового балансів технологічних процесів, норм витрат сировини, матеріалів, палива та енергії;
– принципів організації контролю у виробництві продуктів бродіння;
– принципів керування технологічними процесами одержання продуктів бродіння;
– принципів організації виробництв харчових продуктів.
– моделювати біохімічні та технологічні процеси харчових виробництв;
– оптимальне управління технологічними процесами виробництв харчових продуктів;
– розроблення оптимальних підходів для проектування технологій продуктів бродіння і виноробства;
– математичне моделювання процесів бродильних виробництв;
– прогнозування шляхів розвитку та здійснення експертної оцінки технологій продуктів бродіння і виноробства.
– здатність використовувати професійно-профільні знання і практичні навички для оптимізації проектування харчових виробництв будь-якої складності;
– здатність використовувати професійно-профільні знання і практичні навички для вирішення конкретних завдань харчових технологій;
– здатність аналізувати та оцінювати завдання, що сприяють подальшому розвитку ефективного використання ресурсів підприємств;
– здатність проводити техніко-економічну оцінку існуючих технологій на основі комплексного аналізу усіх параметрів та формувати вимоги до розроблення перспективних технологій продуктів бродіння і виноробства.
Форма навчання: денна
Академічна мобільність:
Практика/стажування:
Керівник освітньої програми, контактна особа: Шевчук Лілія Іванівна
Професійні профілі випускників:
Доступ до подальшого навчання:
Інші особливості програми:
Інститут: Інститут хімії та хімічних технологій