Ви переглядаєте архівну версію офіційного сайту НУЛП (2005-2020р.р.). Актуальна версія: https://lpnu.ua

Технології продуктів бродіння і виноробства

8.181.01 Технології продуктів бродіння і виноробства
Кваліфікація: Магістр з харчових технологій за спеціалізацією технології продуктів бродіння і виноробства
Рік вступу: 2016
Тривалість програми: 1,5 роки
Кількість кредитів: 90 кредитів ЄКТС
Рівень кваліфікації відповідно до Національної рамки кваліфікацій, Європейської рамки кваліфікацій для навчання впродовж життя: Другий (магістерський) рівень, сьомий рівень НРК, другий цикл РК-ЄПВО
Галузь знань: Виробництво та технології
Особливі умови вступу:
Конкретні механізми визнання попереднього навчання: За умови, що попередній рівень отримано в іншій країні, необхідна нострифікація, яка проводиться Львівською політехнікою. Механізмів визнання неформальної та інформальної освіти-нема.
Вимоги та правила щодо отримання кваліфікації, вимоги щодо виконання навчальної програми: Повне виконання навчальної програми та захист кваліфікаційної роботи магістра
Характеристика освітньої програми:
Набуті компетентності:
– сучасних наукових принципів, що лежать в основі харчових технологій;
– методології дослідження, проектування та модернізації харчових технологій відповідно до нормативних вимог чинних стандартів і технічних умов;
– принципів організації контролю у виробництві продуктів бродіння та виноробства;
– принципів розроблення нових і вдосконалення існуючих технологічних процесів одержання продуктів бродіння;
– принципів керування технологічними процесами одержання продуктів бродіння.
– проектувати, досліджувати та виводити на ринок нові харчові продукти з поліпшеними та/або оздоровчо-лікувальними властивостями;
– здійснювати пошук інформації в різних джерелах для вирішення задач і проблем у галузі харчових технологій та, зокрема, технологій продуктів бродіння і виноробства;
– системно мислити та застосовувати творчі здібності для формування принципово нових ідей у галузі харчових технологій;
– вирішувати задачі синтезу та аналізу у системах, які характерні для харчових технологій;
– використовувати сучасні засоби менеджменту для ефективного функціонування харчових виробництв на внутрішньому та зовнішньому ринках;
– вибирати методологічні прийоми творчої діяльності для вирішення професійних задач та оцінювати її результати.
– здатність створювати передумови для інноваційно-інвестиційної діяльності та трансферу прогресивних технологій у виробництво харчових продуктів;
– здатність аналізувати та оцінювати види діяльності, які сприяють подальшому розвитку ефективного використання ресурсів харчових підприємств;
– здатність приймати рішення та виробляти стратегію діяльності харчових підприємств з урахуванням загальнолюдських цінностей, суспільних, державних і виробничих інтересів;
– здатність виконувати дослідження та застосовувати дослідницькі навички в харчових технологіях та технологіях продуктів бродіння і виноробства;
– здатність усвідомлювати необхідність навчання впродовж усього життя з метою поглиблення набутих та здобуття нових фахових знань.
Форма навчання: заочна
Академічна мобільність:
Практика/стажування:
Керівник освітньої програми, контактна особа: Шевчук Лілія Іванівна
Професійні профілі випускників:
Доступ до подальшого навчання: Навчання на рівні доктора філософії, програми підвищення кваліфікації
Інші особливості програми:
Інститут: Інститут хімії та хімічних технологій