Ви переглядаєте архівну версію офіційного сайту НУЛП (2005-2020р.р.). Актуальна версія: https://lpnu.ua

Обладнання переробних і харчових виробництв

7.133.03 Обладнання переробних і харчових виробництв
Кваліфікація: Спеціаліст з обладнання переробних і харчових виробництв
Рік вступу: 2016
Тривалість програми: 1,5 роки
Кількість кредитів: 90 кредитів ЄКТС
Рівень кваліфікації відповідно до Національної рамки кваліфікацій, Європейської рамки кваліфікацій для навчання впродовж життя: Другий (магістерський) рівень, восьмий рівень НРК, другий цикл РК-ЄПВО
Галузь знань: Механічна інженерія
Особливі умови вступу:
Конкретні механізми визнання попереднього навчання: За умови, що попередній рівень отримано в іншій країні, необхідна нострифікація, яка проводиться Львівською політехнікою. Механізмів визнання неформальної та інформальної освіти-нема.
Вимоги та правила щодо отримання кваліфікації, вимоги щодо виконання навчальної програми:
Характеристика освітньої програми:
Набуті компетентності:
– проектування та розрахунок при виробництві машин та устаткування загального призначення в галузі переробних та харчових виробництв;
– виробництво та ремонт різних типів побутових електроприладів, сільгосптехніки, інструменту та механічних передач загального машинобудівного призначення;
– дослідження та розробка в галузі природничих та технічних наук;
– технічний контроль та аналіз;
– професійно-технічна освіта.
– розрахунки та моделювання виробів у проектно-конструкторській, виробничо-технологічній діяльності;
– розрахунки в галузі переробної та харчової промисловості та інших галузях, що здійснюють розробку і виготовлення сільськогосподарського, побутового, ремонтного обладнання та інструментів;
– розрахунки верстатів для оброблення матеріалів, побутових електроприладів, механічних передач загального машинобудівного призначення, інструменту;
– обробка даних, технічний контроль та аналіз.
– визначити і сформулювати проблеми, які стосуються безпосередньо сфери технічного обслуговування та ремонту обладнання переробних та харчових виробництв;
– знаходити рішення для складних практичних задач раціонального використання обладнання та виробничо-технічної бази підприємств переробної та харчової промисловості;
– підсумувати причини та наслідки інтенсивної експлуатації обладнання в умовах сьогодення;
– аналізувати напрямки розвитку галузі в сучасному виробництві;
– узагальнити сучасний доробок у галузі технічної експлуатації та ремонту обладнання переробної та харчової промисловості;
– оцінити та зпрогнозувати вплив розвитку галузі на ріст економіки держави;
– порівняти стратегії роботи підприємств переробної та харчової промисловості в умовах сучасної конкурентноздатності.
Форма навчання: денна
Академічна мобільність:
Практика/стажування:
Керівник освітньої програми, контактна особа:
Професійні профілі випускників:
Доступ до подальшого навчання:
Інші особливості програми:
Інститут: Інститут інженерної механіки та транспорту