Ви переглядаєте архівну версію офіційного сайту НУЛП (2005-2020р.р.). Актуальна версія: https://lpnu.ua

Освітній дискурс «Архітектура інтер’єру: 20+» з нагоди 20-річчя викладання напряму «Проектування інтер’єрів»

29 листопада 2018 року в Інституті архітектури Національного університету «Львівська політехніка» відбудеться цікавий освітній дискурс «Архітектура інтер’єру: 20+» за участю провідних вітчизняних дизайнерів. Захід присвячений 20-річчю викладання в університеті навчального напряму «Проектування інтер’єрів».

Місце проведення заходу – ауд. 319 головного корпусу Університету (вул. Ст. Бандери, 12). Початок о 13 годині.

У дискурсі візьмуть участь провідні українські архітектори, дизайнери та митці, викладачі та студенти, зокрема віце-президент Національної спілки архітекторів України Олена Олійник, головний архітектор Львова Юліан Чаплінський, співзасновниця TSEH ARCHITECTURAL GROUP Антоніна Капля, відомі львівські дизайнери Андрій Асанов та Марко Савицький, засновниця Bogdanova Bureau та дизайн-платформи Prostir86 Оля Богданова, співзасновник студії YODDESIGN Володимир Непийвода.

В програмі передбачені майстер-класи від топових архітекторів та дизайнерів, які нині формують сучасні тренди в проектуванні інтер’єрів і проекти яких були неодноразово відзначені на вітчизняних та міжнародних конкурсах.

Відбудеться також панельна дискусія на тему «Інспірації в дизайні інтер’єрів. Філософські роздуми про інтер’єри майбутнього». А завершить дискурс презентація альбому реалізованих проектів інтер’єрів, виконаних випускниками Інституту архітектури, які навчалися впродовж 1998–2018 років. Доповнить подію виставка проектів інтер’єрів.