Ви переглядаєте архівну версію офіційного сайту НУЛП (2005-2020р.р.). Актуальна версія: https://lpnu.ua

П’ятий Львівський фестиваль гуманної педагогіки на тему «З Україною в серці»

7–9 червня 2019 року у Львові відбудеться V Львівський фестиваль гуманної педагогіки на тему «З Україною в серці».

Мета фестивалю:

  • осмислення патріотизму як духовної якості особистості, що через власне моральне і духовне вдосконалення стає активним членом суспільства та будівничим України;
  • напрацювання моделі дієвого сучасного виховання на засадах духовного гуманізму, яка об’єднуватиме народ попри етнічні, політичні, релігійні чи інші відмінності;
  • обмін кращими напрацюваннями в царині національного виховання.

До участі у заході запрошують керівників та педагогів усіх категорій середніх загальноосвітніх навчальних та дошкільних закладів, практичних психологів, працівників закладів позашкільної освіти, викладачів вищих навчальних закладів та інститутів післядипломної освіти, студентів педагогічних та психологічних факультетів вишів, методистів, працівників культури, батьків та всіх, кого хвилює стан і майбутнє нашої країни.

У перший фестивальний день, 7 червня, відбудуться культурно-екскурсійна програма в музеї Львова, виїзна екскурсія в с. Страдч, панельні дискусії в різних локаціях міста.

Другий і третій фестивальні дні – 8 і 9 червня – пленарні засідання, тематичні рубрики, майстер-класи, тренінги, творчі майстерні тощо за адресою: м. Львів, вул. Карпінського, 2/4, І корпус Національного університету «Львівська політехніка», актова зала.

Заявки на участь у фестивалі через форму для реєстрації приймають до 5 червня 2019 року.