Ви переглядаєте архівну версію офіційного сайту НУЛП (2005-2020р.р.). Актуальна версія: https://lpnu.ua

Політехніки отримали престижний європейський грант програми Jean Monnet

2 серпня 2019, 16:32
Олег Дума, Інститут адміністрування та післядипломної освіти

Цього тижня оголосили результати грантової програми Jean Monnet від Європейського Союзу. За результатами розгляду заявок, зі всього Європейського Союзу та партнерських країн відібрано 196 проектів, серед яких і проект European experience in technology transfer (EXTECH). Професор кафедри адміністративного та фінансового менеджменту Назар Подольчак, професор кафедри менеджменту і міжнародного підприємництва ІНЕМ Ігор Олексів та старший викладач кафедри адміністративного та фінансового менеджменту Дума Олег реалізовуватимуть трирічний грант у Львівській політехніці.

Проект орієнтований на перенесення європейського досвіду та інструментарію із трансферу технологій в українську науку та інноваційне середовище. В результаті проекту для наукових досягнень, винаходів та стартапів полегшать шлях для комерціалізації. У партнерстві із Tech Startup school до проекту залучать винахідників, інноваторів та молодих підприємців для літньої школи із трансферу технологій. Також відбудеться дводенний тренінг для держслужбовців, які працюють в сфері науки та трансферу технологій.

До проекту запрошуємо всіх зацікавлених у розвитку інфраструктури інновацій та розвитку європейського підходу у просуванні наукових досягнень на ринок.