Ви переглядаєте архівну версію офіційного сайту НУЛП (2005-2020р.р.). Актуальна версія: https://lpnu.ua

Конкурс на отримання стипендій для стажування в Університеті Кінгстона (Великобританія) в рамках програми Erasmus+

16 грудня 2019, 11:39
ІНЕМ Львівської політехніки

Національний університет «Львівська політехніка» є партнером проекту програми «Еразмус+ КА1 – Міжнародна Кредитна Мобільність» з Університетом Кінгстона (м. Кінгстон-на-Темзі, Великобританія), що фінансується Європейським Союзом та Агенцією Еразмус Плюс.

Відповідно до умов проекту викладачі Інституту економіки та менеджменту мають можливість пройти стажування в Університеті Кінгстона впродовж 5 днів у другому семестрі 2019/2020 навчального року.

Кандидати повинні відповідати таким вимогам:

  • бути викладачем (викладачкою) Національного університету «Львівська політехніка» (основне місце праці);
  • володіти англійською мовою не нижче рівня B2;
  • володіти та застосовувати методи активного та студентоцентрованого навчання.

Для здобуття індивідуального гранту необхідно до 20 січня 2020 року (включно) надіслати на електронну скриньку kingstonbusinesslpnu@gmail.com такі документи англійською мовою:

  • резюме/СV із списком публікацій іноземною мовою;
  • мотиваційний лист (максимальний обсяг – 1 сторінка формату А4);
  • сертифікат про підтвердження знання англійської мови не нижче рівня B2. У випадку відсутності сертифіката необхідно буде пройти додаткову співбесіду із керівником предметної галузі в Національному університеті «Львівська політехніка» та/або представником Університету Кінгстона;
  • перелік курсів, які викладач розробив чи проводить англійською мовою у Національному університеті «Львівська політехніка» із зазначенням кількості годин та кредитів ECTS.

Будь-які документи, надіслані після зазначеного терміну, не будуть прийняті до розгляду.

Відбір викладачів, номінованих на участь у програмі мобільності, буде здійснюватися комісією, до якої входитиме керівник предметної галузі, координатори угоди від Інституту та представники Університету Кінгстона.

Перевага надаватиметься викладачам, які розробили курси іноземною мовою, мають іноземні стажування, брали участь у міжнародних освітніх та навчальних проектах, висловили готовність навчати іноземних студентів в рамках програми обміну Еразмус+ чи працювали над розробкою та втіленням міжнародних проектів.

Остаточне рішення про прийняття або неприйняття номінованих кандидатів ухвалює приймаюча сторона.