Ви переглядаєте архівну версію офіційного сайту НУЛП (2005-2020р.р.). Актуальна версія: https://lpnu.ua

Відбулася Регіональна школа з ораторської майстерності, організована осередком Ліги студентів АПУ при Політехніці

26 лютого 2020, 12:50
Осередок Ліги студентів АПУ у Львівській політехніці

22 лютого 2020 року в URBAN-бібліотеці відбулася Регіональна школа з ораторської майстерності та лідерства, організована Локальним осередком Ліги студентів Асоціації правників України при Національному університеті «Львівська політехніка». Захід зібрав близько 50 учасників з різних куточків України.

Першою спікеркою була Олеся Ульянова з темою «Секрети лідерства або рецепт перетворення себе на лідера». З нею говорили про те, яким повинен бути правильний лідер XXI століття.

На тему лідерства також спілкувались з Наталією Кузьмою, яка власним прикладом задемонструвала, як бути лідером, та зазначила, що ним може стати кожен, хто готовий бачити у проблемах виклики, брати на себе відповідальність та інвестувати час, починати зміни з себе і запускати нові тренди, вміє домовлятись з людьми і творчо підходить до розв’язування проблем.

Андрій Степура організував цікавий воркшоп, на якому обговорювали сучасні тренди у публічних виступах та техніки, які дозволять зекономити декілька років спроб та помилок.

Про те, як побороти страх публічного виступу, розповідав Іван Жагаляк. Спікер долучав учасників до свого виступу, навчаючи правильно відрекомендовуватись та відповідати на провокаційні запитання.