Ви переглядаєте архівну версію офіційного сайту НУЛП (2005-2020р.р.). Актуальна версія: https://lpnu.ua

Магістри Інституту підприємництва та перспективних технологій прослухали відеолекцію банкіра Андрія Мельника

22 квітня 2020, 15:42
Ірина Мартин, Центр комунікацій Львівської політехніки

Схоже, в ІППТ у час карантину нічого не змінилося, окрім формату роботи. Як запевняють на кафедрі фінансів, обліку та аналізу, студентам читають лекції не лише викладачі, а й банкіри-практики, як це було, коли університет працював у звичному режимі. Цього разу на запрошення доцента кафедри Лева Кльоби, який викладає магістрам маркетинг фінансових послуг, лекцію «Сучасний стан та перспективи розвитку банківського маркетингу» прочитав директор департаменту маркетингу АТ «Кредобанк» Андрій Мельник.

У чаті було сімнадцятеро осіб. Окрім студентів спеціальності «Фінанси, банківська справа та страхування» і їхнього викладача Лева Кльоби, лекцію слухала декан Марія Лапішко, заступник директора інституту Юрій Слюсарчук.

Андрій Мельник у банківській царині працює понад 10 років. За цей час він долучався до створення нових продуктів, обслуговування клієнтів, продажів і маркетингу. Його життєве кредо: завжди користуватися новими можливостями, які відкриваються щодня.

Кафедра фінансів, обліку та аналізу Інституту підприємництва та перспективних технологій Львівської політехніки і надалі планує залучати до участі у відеоконференціях представників організацій-роботодавців та колишніх випускників.

– Досвід, отриманий під час проведення відеоконфенцій в умовах карантину, маємо намір активно використовувати для занять зі студентами-заочниками. Так вони матимуть можливість значно частіше спілкуватися з викладачами, регулярно, у будь-який момент, отримувати додаткові консультації, – наголошує Лев Кльоба.

Студенти запевняють, що лекція банкіра Андрія Мельника була для них корисною.

– Позаяк я вже працюю у коллцентрі і більшість того, про що розповідав лектор, знаю, тому можу лише запевнити, що ця інформація в роботі знадобиться, – каже Андрій Гаргас.

З його думкою погоджується однокурсник, староста групи Іван Хрущ, наголошуючи, що за кілька тижнів до нового формату навчання студенти вже встигли адаптуватися.