Ви переглядаєте архівну версію офіційного сайту НУЛП (2005-2020р.р.). Актуальна версія: https://lpnu.ua

Хмельницький політехнічний коледж першим в Україні заповнив весь ліцензований обсяг набору за всіма спеціальностями

31 липня 2020, 10:23
Хмельницький політехнічний коледж Львівської політехніки

За попередніми підсумками вступної кампанії 2020 року на основі базової загальної освіти (9 класів) Хмельницький політехнічний коледж Національного університету «Львівська політехніка» став першим в Україні навчальним закладом, який уже повністю заповнив весь ліцензований обсяг за всіма спеціальностями – всього 377 студентів нового набору.

Хмельницька політехніка – єдиний в Україні заклад вищої освіти І-ІІ рівнів акредитації, який у непростих умовах карантинних заходів успішно впорався з цим завданням. Для інших навчальних закладів термін вступної кампанії продовжено.

Такі результати – це найголовніший критерій оцінки якості роботи навчального закладу, підсумок багаторічної роботи висококваліфікованого педагогічного колективу. Фаховість, аналітичний підхід у методології проведення вступної кампанії та гарні менеджерські здібності керівництва коледжу дають змогу хмельницьким політехнікам не лише з року в рік заповнювати весь ліцензований обсяг, а й покращувати якісний склад першокурсників.

Попереду ще вступні випробування на заочну форму навчання.