Ви переглядаєте архівну версію офіційного сайту НУЛП (2005-2020р.р.). Актуальна версія: https://lpnu.ua

Названо переможців другого етапу відбору програми CIG R&D LAB у Львівській політехніці

30 жовтня 2020, 14:35
Освітньо-стипендійна програма CIG R&D LAB

Переможцями другого етапу відбору освітньо-стипендійної програми CIG R&D LAB у Національному університеті «Львівська політехніка» стали п’ять команд. Саме вони продовжать співпрацю з Chernovetskyi Investment Group у річній програмі навчання та розвитку власного проєкту:

  1. Safehouse
  2. Розробка індикаторної упаковки для зберігання продуктів м’ясної та молочної промисловості
  3. Engenius
  4. ELeobike
  5. Автономний комбінований комплекс енергозабезпечення (AKKE)

23 проєкти подали заявки на участь, і неабиякі – можна впевнено заявити, що не тільки кількісно, а й якісно рівень заявок зростає і приємно дивує експертів. А разом з тим і додає їм мук вибору, адже виокремити лише 5 команд з такої кількості зовсім нелегко!

– Хочу подякувати Chernovetskyi Investment Group за таку ініціативу і залучення Львівської політехніки. Ми, зі свого боку, будемо старатись допомагати вам, чим зможемо. Всім бажаю успіху! – сказав проректор Національного університету «Львівська політехніка» Іван Демидов.

– Хочу привітати Chernovetskyi Investment Group і Львівську політехніку з початком другого сезону програми в нашому університеті. Перший рік співпраці показав, що студенти можуть впроваджувати і розвивати свої проєкти, адже переможцями стали студенти ІІ курсу і це стало гарною мотивацією цього року. Цьогоріч реєструвались студенти старших курсів, аспіранти, студенти природничих спеціальностей, спеціальностей інженерної механіки, не тільки технічних. Це дуже гарний показник. Дякую фонду за продовження співпраці і підтримку розвитку інновацій в Україні! – прокоментувала старт сезону кураторка програми CIG R&D Lab у Львівській політехніці Яна Левицька.