Ви переглядаєте архівну версію офіційного сайту НУЛП (2005-2020р.р.). Актуальна версія: https://lpnu.ua

«Економіка сягає всіх сфер життя суспільства», – Тетяна Цегельник про переваги курсів від Центру інноваційних освітніх технологій

10 листопада 2020, 11:40
Олена Лещенко, Центр комунікацій Львівської політехніки

В Інституті адміністрування та післядипломної освіти постійно функціонують курси підвищення кваліфікації за широким спектром напрямів підготовки і програм навчання. Тетяна Цегельник уже не вперше підвищує свій професійний рівень у Центрі інноваційних освітніх технологій Львівської політехніки за напрямом «Геодезія та землеустрій» і розповідає, чому обрала саме Політехніку.

– Економіка сягає всіх сфер життя суспільства, а оцінювач – це передусім експерт із визначення вартості майна (нерухомості, земельних ділянок), який здатний реально допомогти кожному споживачеві у прийнятті важливих для нього економічних рішень.

З якою метою ви підвищуєте свою кваліфікацію?

– Насамперед рушієм є прагнення вдосконалюватися, досягати нових висот, що цілком закономірно для кожної людини, яка хоче бути успішною. Крім того, чинним законодавством передбачено, що оцінювачі зобов’язані не рідше ніж раз на два роки підвищувати свою кваліфікацію. Інакше можна втратити ліцензію.

Тетяно, чому ви вирішили проходити курси підвищення кваліфікації саме у Політехніці?

– Я вже не вперше проходжу курси підвищення кваліфікації на базі Центру інноваційних освітніх технологій Національного університету «Львівська політехніка» і цілком задоволена рівнем та організацією навчання. Хочу звернути увагу на викладацький склад Центру – це висококваліфіковані викладачі університету та провідні оцінювачі-практики з багаторічним досвідом, які діляться з нами найціннішим – своїми навичками й напрацюваннями в цій галузі.

Чи були випадки, коли під час відвідування курсів вам вдавалося налагодити цікаву співпрацю? Якщо так, розкажіть.

– Звісно, підвищуючи свій професійний рівень, ти відкриваєш для себе нові, складніші напрями в роботі. Завдяки цьому наша компанія вперше отримала замовлення на розроблення нормативно-грошової оцінки земель великого міста, чим ми пишаємося.

Які переваги системи підвищення кваліфікації у Львівській політехніці?

– Сьогодні досить велика конкуренція серед освітніх закладів, що проводять курси підвищення кваліфікації оцінювачів. Тому кожен із них пропонує потенційному слухачеві певні переваги. На мою думку, перевагою системи підвищення кваліфікації у Львівській політехніці є формат «круглого столу». Цей інтерактивний метод навчання істотно підвищує ефективність засвоєння знань. А ще курси на базі Центру інноваційних освітніх технологій Національного університету «Львівська політехніка» є оптимальним вибором із погляду співвідношення якості і вартості освітніх послуг.

Курси підвищення кваліфікації: чи змінюється якість навчання від їхньої тривалості?

– Щодо залежності якості навчання від їхньої тривалості, то хочу наголосити, що якість навчання залежить лише від викладача, а тривалість – від вас! Тому мій вибір – Центр інноваційних освітніх технологій Національного університету «Львівська політехніка».