
Впродовж трьох тижнів учні випускних класів Навчально-реабілітаційного центру «Мрія» навчалися готувати різноманітні страв з продуктів, які можна знайти в холодильнику або купити в будь-якому магазині. Під пильним оком шеф-кухаря Марії Тракало, студентки Національного університету «Львівська політехніка», вихованці інтернату вчились готувати різноманітні овочеві салати, плов, макарони з соусом, картоплю пюре, помідоровий і грибний суп та солянку. Наступного тижня на вихованців інтернату чекає сюрприз, який підготувала Марія.
Участь в кулінарному гуртку «Казанок» беруть дівчата і хлопці. Щоразу вони вивчають та пізнають цікавинки і секрети кулінарії. Марія ділиться своїм досвідом, навчає дітей з простих продуктів робити смачні повсякденні страви. Своїм прикладом вона показує, що не обов’язково навчатися на кухаря, щоби смачно нагодувати себе та ближніх.