Ви переглядаєте архівну версію офіційного сайту НУЛП (2005-2020р.р.). Актуальна версія: https://lpnu.ua

ІX Всеукраїнська науково-практична конференція молодих учених, аспірантів і студентів «Вода в харчовій промисловості»

На конференції будуть розглянуті такі питання:

  1. Перспективні технології, сучасні реагенти і матеріали для водопідготовки та очищення стічних вод.
  2. Нові методики та прилади для дослідження показників якості води.
  3. Фасовані води - актуальні проблеми нормування, виробництва і якості.
  4. Процеси і обладнання для підвищення якості води та очищення стічних вод на підприємствах харчової промисловості.
  5. Захист від корозії у воднотранспортних мережах і технологічному обладнанні.
  6. Еколого-енергетичні та економічні аспекти використання води у виробництві харчової продукції.
Приєднані файлиРозмір
Інформаційний лист360.55 KB