Ви переглядаєте архівну версію офіційного сайту НУЛП (2005-2020р.р.). Актуальна версія: https://lpnu.ua

Екструдер для виготовлення посипки типу "Вермішель"

Екструдер призначений для виготовлення посипки типу «вермішель» з цукрової та шоколадної маси, гранульованих продуктів харчової та інших галузей промисловості.

Технічні характеристики

Діаметр робочої ємності екструдера – 500 мм
Кількість робочих валків – 3 шт.
Частота обертання вала екструдера – 10-90 об/хв
Габаритні розміри екструдера:
- ширина – 850 мм
- довжина – 800 мм
- висота – 2270 мм
Діаметр отворів сита – 1,25 мм
Характеристика приводу екструдера:
- потужність – 2,2 кВт
- напруга – 380/220 В
- частота – 50 Гц

Деталі та вузли, що контактують з харчовим продуктом, виготовлені з нержавіючих сталей та матеріалів, дозволених для застосування.

Основні переваги: 

легкість налагоджування;

можливість змінювати сито;

плавне регулювання продуктивності.

Вирішує проблеми: 

автоматизації процесу виготовлення виробів.

Пропонуємо: 

технологію, готовий виріб.

Керівник наукової розробки: 
канд. техн. наук, доцент Боровець Володимир Михайлович
Тематика розробки: 
Галузеве машинобудування
Сфера застосування: 
харчова промисловість
food industry
Пропозиція: 
продаж технології
продаж готового виробу
sale of the technology
sale of finished product