Ви переглядаєте архівну версію офіційного сайту НУЛП (2005-2020р.р.). Актуальна версія: https://lpnu.ua

Упраління якістю продукції

Спеціальність: Харчові технології
Код дисципліни: 6.181.02.E.109
Кількість кредитів: 4
Кафедра: Технологія органічних продуктів
Лектор: доцент Субтельний Роман Олександрович
Семестр: 8 семестр
Форма навчання: денна
Результати навчання:

знати методи управління якістю продукції
знати показники якості продукції харчової технології, методи вимірювання якості
знати державні та міждержавні системи стандартизації продуктів харчової технології
знати особливості безпеки продуктів харчової технології
Необхідні обов'язкові попередні та супутні навчальні дисципліни:
Контроль якості та безпеки харчових продуктів
Основи фізіології та гігієни харчування
Метрологія, стандартизація та сертифікація

Технологічне проектування
Автоматизація виробничих процесів
Короткий зміст навчальної програми:
Формування на основі дисципліни знань про вимоги якості продукції харчової технології та методи її управління
Рекомендована література:
Шкарупа В.Ф. Основи безпеки товарів народного споживання. – K.: КНТЕУ, 2002. – 150 с.
Пономарьов П.Х., Сирохман І.В. Безпека харчових продуктів та продовольчої сировини. – К.: Лібра, 1999 – 272 с.
Бичківський Р.В., Столярчук ГІ.Г, Метрологія, стандартизація, управління якістю і сертифікація. – Львів, 2004.
Никифоров А.Д. Метрологія, стандартизація, сертифікація. – К.: Вища шк., 2002.
Шаповал М.І. Основи стандартизації, управління якістю і сертифікація. – К.: Вид–во Укр. ін–ту менеджменту і бізнесу, 2002
Методи і критерії оцінювання:
письмові звіти з практичних робіт, усне опитування (30%)
підсумковий контроль (70 %, контрольний захід, екзамен): письмово-усна форма (70%)