Ви переглядаєте архівну версію офіційного сайту НУЛП (2005-2020р.р.). Актуальна версія: https://lpnu.ua

Виробнича практика

Спеціальність: Інтелектуальні інформаційні технології
Код дисципліни: 6.126.01.O.72
Кількість кредитів: 6
Кафедра: Інформаційні системи та мережі
Лектор: к.т.н. Худий Андрій
Семестр: 8 семестр
Форма навчання: заочна
Результати навчання:
Результати виконання індивідуального завдання під час проходження виробничої практики можуть бути використані для виконання в майбутньому курсових робіт та (чи) проектів, бакалаврських кваліфікаційних робіт, для проведення науково-дослідних робіт, підготовки доповідей на науково-технічних конференціях та семінарах, подання матеріалу для наукових публікацій.
Необхідні обов'язкові попередні та супутні навчальні дисципліни:
«Основи інформаційних технологій», «Основи програмування та алгоритмічні мови», «Системне програмування та операційні системи», «Проблемно-орієнтовані мови програмування», «Алгоритми і структури даних», «Системний аналіз», «Проектування інформаційних систем», «Комп’ютерна графіка».
Короткий зміст навчальної програми:
Виробнича практика розкриває перспективи розвитку спеціальності, сприяти використанню нових технологій та інформації в подальшому навчанні й роботі над курсовими роботами та (чи) проектами, написанню бакалаврської кваліфікаційної роботи, виконанню наукових досліджень.
Рекомендована література:
1. Методичні вказівки до виконання дипломних робіт для студентів напряму підготовки 6.040303 «Системний аналіз». / Уклад. Пасічник В.В., Катренко А.В., Буров Є.В., Верес О.М., Кравець П.О. – Львів: Видавництво Львівської політехніки, 2013. – 48 с.
Методи і критерії оцінювання:
Методи і критерії оцінювання включають в себе:
- підсумковий контроль (100 %, диференційований залік): письмово-усна форма.