Ви переглядаєте архівну версію офіційного сайту НУЛП (2005-2020р.р.). Актуальна версія: https://lpnu.ua

Технологічні процеси пакування харчових продуктів

Спеціальність: Машини і технології паковання
Код дисципліни: 7.131.04.O.5
Кількість кредитів: 5
Кафедра: Механіка та автоматизація машинобудування
Лектор:
Семестр: 1 семестр
Форма навчання: заочна
Результати навчання:
Необхідні обов'язкові попередні та супутні навчальні дисципліни:
Короткий зміст навчальної програми:
Рекомендована література:
Методи і критерії оцінювання:

Технологічні процеси пакування харчових продуктів (курсовий проект)

Спеціальність: Машини і технології паковання
Код дисципліни: 7.131.04.O.7
Кількість кредитів: 3
Кафедра: Механіка та автоматизація машинобудування
Лектор:
Семестр: 1 семестр
Форма навчання: заочна
Результати навчання:
Необхідні обов'язкові попередні та супутні навчальні дисципліни:
Короткий зміст навчальної програми:
Рекомендована література:
Методи і критерії оцінювання: