Ви переглядаєте архівну версію офіційного сайту НУЛП (2005-2020р.р.). Актуальна версія: https://lpnu.ua

Управління якістю (курсова робота)

Major: Підприємництво, торгівля та біржова діяльність
Code of Subject: 6.076.00.O.30
Credits: 2
Department: Підприємництво та екологічна експертиза товарів
Lecturer: Викладачі кафедри підприємництва та екологічної експертизи товарів
Semester: 4 семестр
Mode of Study: денна
Learning outcomes:
- застосовувати категорійний апарат з управління якістю у практичній діяльності; використовувати необхідний інструментарій для впровадження системи управління якістю продукції;
- оцінювати очікувані результати від впровадження системи управління якістю товарів та послуг;
- систематизувати і узагальнювати інформацію щодо питань сучасних систем управління якістю;
- застосовувати сучасну законодавчо-нормативну базу до систем управління якістю;
- використовувати методи аудиту систем управління якістю;
- володіти навичками контролю якості товарів та послуг;
- застосовувати статистичні методи управління якістю товарів.
Required prior and related subjects:
- Економічна теорія
- Основи менеджменту
- Кваліметрія
Summary of the subject:
Управління якістю: актуальність, проблеми, загальна термінологія Проблеми і задачі управління якістю в сучасних умовах Вітчизняний та міжнародний досвід управління якістю Статистичні методи в управлінні якістю. Принципи управління якістю Організація розробки і впровадження систем управління якістю на підприємствах Статистичні методи в управлінні якістю Сертифікація систем якості Витрати на якість та їх класифікація.Облік витрат на якість в умовах TQM Аудит якості та премії якості
Recommended Books:
1. Давидова О.Ю. Управління якістю продукції та послуг у готельно-ресторанному господарстві:підручник/О.Ю. Давидова. –Х.: Вид-во Іванченка І.С., 2018. –488с.
2. Безродна С.М. Управління якістю: навч. посіб. Для студентів економічних спеціальностей/ Безродна C.М.–Чернівці: ПВКФ «Технодрук», 2017. –174с.
3. Бичківський Р. Управління якістю: Навчальний посібник – Л.: ДУ “Львівська політехніка”, 2000 – 328 с.
4. Бондаренко Г.Г. та ін. Менеджмент якості і елементи системи управління якістю: Навчальний посібник/ Г.Г. Бондаренко, М.В. Глєбова, В.П.Сіроклин, Н.В. Чернобай –Харків: Нац. аерокосм. ун-т ім.М.Є.Жуковського «Харк. авіац. ін-т», 2017. –84с.
5. Горбашко, Е. А. Управление качеством : учебник для СПО / Е. А. Горбашко. — 3-е изд., перераб. и доп. — М. : Издательство Юрайт, 2018. — 352 с
6. Гличев А.В. Основы управления качеством продукции 2-е изд. – М. РИА «Стандарты и качество», 2001 . – 425 с.
Assessment methods and criteria:
• поточний контроль (30%) виконання контрольної роботи, усне опитування
• підсумковий контроль (70%, залік).

Управління якістю

Major: Підприємництво, торгівля та біржова діяльність
Code of Subject: 6.076.00.O.28
Credits: 4
Department: Підприємництво та екологічна експертиза товарів
Lecturer: Викладачі кафедри підприємництва та екологічної експертизи товарів
Semester: 4 семестр
Mode of Study: денна
Learning outcomes:
- застосовувати категорійний апарат з управління якістю у практичній діяльності; використовувати необхідний інструментарій для впровадження системи управління якістю продукції;
- оцінювати очікувані результати від впровадження системи управління якістю товарів та послуг;
- систематизувати і узагальнювати інформацію щодо питань сучасних систем управління якістю;
- застосовувати сучасну законодавчо-нормативну базу до систем управління якістю;
- використовувати методи аудиту систем управління якістю;
- володіти навичками контролю якості товарів та послуг;
- застосовувати статистичні методи управління якістю товарів.
Required prior and related subjects:
- Економічна теорія
- Основи менеджменту
- Кваліметрія
Summary of the subject:
Управління якістю: актуальність, проблеми, загальна термінологія Проблеми і задачі управління якістю в сучасних умовах Вітчизняний та міжнародний досвід управління якістю Статистичні методи в управлінні якістю. Принципи управління якістю Організація розробки і впровадження систем управління якістю на підприємствах Статистичні методи в управлінні якістю Сертифікація систем якості Витрати на якість та їх класифікація.Облік витрат на якість в умовах TQM Аудит якості та премії якості
Recommended Books:
1. Давидова О.Ю. Управління якістю продукції та послуг у готельно-ресторанному господарстві:підручник/О.Ю. Давидова. –Х.: Вид-во Іванченка І.С., 2018. –488с.
2. Безродна С.М. Управління якістю: навч. посіб. Для студентів економічних спеціальностей/ Безродна C.М.–Чернівці: ПВКФ «Технодрук», 2017. –174с.
3. Бичківський Р. Управління якістю: Навчальний посібник – Л.: ДУ “Львівська політехніка”, 2000 – 328 с.
4. Бондаренко Г.Г. та ін. Менеджмент якості і елементи системи управління якістю: Навчальний посібник/ Г.Г. Бондаренко, М.В. Глєбова, В.П.Сіроклин, Н.В. Чернобай –Харків: Нац. аерокосм. ун-т ім.М.Є.Жуковського «Харк. авіац. ін-т», 2017. –84с.
5. Горбашко, Е. А. Управление качеством : учебник для СПО / Е. А. Горбашко. — 3-е изд., перераб. и доп. — М. : Издательство Юрайт, 2018. — 352 с
6. Гличев А.В. Основы управления качеством продукции 2-е изд. – М. РИА «Стандарты и качество», 2001 . – 425 с.
Assessment methods and criteria:
• поточний контроль (30%) виконання контрольної роботи, усне опитування
• підсумковий контроль (70%, залік).