Ви переглядаєте архівну версію офіційного сайту НУЛП (2005-2020р.р.). Актуальна версія: https://lpnu.ua

Фінал міжнародного командного тренінг-змагання Diamond BootCamp 2016, присвяченого 200-річчю Університету

14 грудня 2016 року в Національному університеті «Львівська політехніка» відбудеться фінал міжнародного командного тренінг-змагання Diamond BootCamp 2016, присвяченого 200-річчю Університету.

Місце проведення заходу – ауд. 204 головного навчального корпусу Львівської політехніки (вул. Степана Бандери, 12). Початок о 9:30.

Організатори змагання – Інститут економіки і менеджменту Національного університету «Львівська політехніка» та компанія «Diamond FMS Ukraine» за підтримки компанії «Diamond FMS BV» (Нідерланди), Управління економіки Львівської міської ради та проекту «Invest In-Lviv – Львів відкритий до світу». Партнери по стажуванню в Нідерландах – компанії «Elsman Group B.V.» та «Lely International NV».

Про проект

Починаючи з 2014 року нідерландська компанія «Diamond FMS B.V.» активно інвестує в сектор освіти і науки, зокрема налагоджено міжнародну співпрацю та партнерство з вищими навчальними закладами України та Нідерландів. У лютому 2016 року 86 студентів (17 команд) Інституту економіки і менеджменту Національного університету «Львівська політехніка» першими взяли участь у міжнародному двоетапному командному тренінг-змаганні Diamond BootCamp.

Викладачі Львівської політехніки сформували групу експертів Diamond BootCamp, пройшли тренінг з використання системи управління фінансами Diamond та надавали консультаційну підтримку командам продовж 9 місяців проекту.

З лютого по вересень 2016 року команди проводили маркетингові дослідження, вивчали впливи зовнішнього та внутрішнього середовища на діяльність своїх підприємств, проходили тренінги та складали професійні бізнес-плани зі створення власного виробничого бізнесу в середовищі програмного забезпечення Diamond FMS, захищали їх перед незалежним журі.

З вересня по грудень 2016 студенти вчилися процедурі керівництва виробничим бізнесом в умовах, максимально наближених до реальності, своєчасно приймали управлінські рішення продовж восьми операційних кварталів, модифікували бізнес-процеси на кожному рівні управління, складали звітність на кожному етапі з урахуванням міжнародних підходів (Баланс, P&L, CF, тощо).

14 грудня 2016 року у фіналі Diamond BootCamp 2016 візьмуть участь чотири команди, 15 студентів, які продемонструють свої моделі ефективного управління. Команди-фіналісти представлять побудовані ними моделі безперебійного та прибуткового виробництва в умовах динамічного зовнішнього середовища (ринку) на засадах прийняття управлінських рішень з використанням системи управління фінансами Diamond.

Команда переможців отримає стажування у провідних компаніях Нідерландів впродовж трьох місяців 2017 року.

Програма заходу

Приєднані файлиРозмір
Інформаційне повідомлення Diamond BootCamp 2016461.28 KB