Ви переглядаєте архівну версію офіційного сайту НУЛП (2005-2020р.р.). Актуальна версія: https://lpnu.ua

ХІ Інженерний Ярмарок Кар’єри від Міжнародної студентської організації BEST

25–26 квітня 2018 року в IV навчальному корпусі Національного університету «Львівська політехніка» відбудеться черговий ХІ Інженерний Ярмарок Кар’єри.

Метою заходу є надання можливості студентам стати справжніми професіоналами в одній з провідних компаній України.

Інженерний Ярмарок Кар’єри – це виставка провідних компаній-роботодавців, розрахована на студентів та молодих спеціалістів, які бажають зробити перший крок для початку своєї кар’єри. Компанії пропонують реальні вакансії та стажування, а студенти спілкуються з представниками компаній наживо, можуть подати своє резюме безпосередньо на Ярмарку або запитати, як потрібно подаватися до них на роботу, та які знання потрібно мати.

У 2017 році в Ярмарку взяли участь 32 компанії, а захід відвідали більш ніж 3500 учасників. Цього року організатори очікують понад 50 компаній-учасників з України та країн Європи. Серед них, зокрема, Huawei, Global Logic, Softserv, Nestle та інші.

Організатор Інженерного Ярмарку Кар’єри – BEST (Board of European Students of Technology) або Рада студентів технічних університетів Європи – неприбуткова організація, яка представлена у 95 осередках 33 країн світу. З 1989 року BEST забезпечує обмін знаннями та співробітництво між студентами, компаніями та університетами на теренах Європи.