Ви переглядаєте архівну версію офіційного сайту НУЛП (2005-2020р.р.). Актуальна версія: https://lpnu.ua

ІV Всеукраїнська конференція «Актуальні проблеми міжнародних відносин та зовнішньої політики»

23 березня 2017 року Інститут гуманітарних та соціальних наук Національного університету «Львівська політехніка, кафедра політології та міжнародних відносин, Міжнародний інститут освіти, культури та зв’язків з діаспорою, науково-аналітичний центр політичних досліджень «Вектор» за участю Департаменту міжнародної технічної допомоги та міжнародного співробітництва Львівської обласної державної адміністрації, представництв Міністерства зовнішніх справ України у Західному регіоні та західноукраїнського представництва Міжнародного фонду «Відродження» у рамках проекту Європейського Союзу та програми розвитку ООН «Місцевий розвиток, орієнтований на громаду – ІІІ» організовують ІV Всеукраїнську науково-практичну конференцію «Актуальні проблеми міжнародних відносин та зовнішньої політики».

Місце проведення заходу – ауд. 204 ІV навчального корпусу Університету (вул. Митрополита Андрея, 5). Початок о 14 годині.

У рамках конференції будуть працювати такі секції.

  • Теоретико-методологічні засади дослідження проблем міжнародних відносин та зовнішньої політики.
  • Особливості та тенденції сучасних міжнародних відносин.
  • Україна в системі міжнародних відносин.
  • Сталий розвиток у системі сучасних міжнародних відносин.

Для участі в конференції потрібно до 10 березня 2017 року надіслати текст доповіді в електронному вигляді на адресу оргкомітету. За результатами роботи конференції заплановано публікацію збірника наукових доповідей учасників.

Контактна інформація оргкомітету:

Національний університет «Львівська політехніка», IV навчальний корпус, ауд. 211,
відповідальна особа – Бучин Микола Антонович, e-mail: buchyn@ukr.net, тел.: 067 720 92 27.