Ви переглядаєте архівну версію офіційного сайту НУЛП (2005-2020р.р.). Актуальна версія: https://lpnu.ua

Міжнародна науково-технічна конференція молодих учених «GeoTerrace-2017»

Організатори запрошують взяти участь у роботі Міжнародної науково-технічної конференції молодих учених «GeoTerrace-2017», яка відбуватиметься з 14 до 16 грудня 2017 року в Інституті геодезії Національного університету «Львівська політехніка».

Метою конференції є обмін науковими ідеями та досвідом у галузях геодезії, геодинаміки, моніторингу, фотограмметрії, картографії, ГІС, землеустрою, кадастру територій, оцінки нерухомості, а також використання геоінформаційних технологій в екології та туризмі.

Для участі в конференції запрошують молодих науковців, інженерів, спеціалістів, експертів, бізнесменів та фахівців геодезичної галузі, яким на момент проведення конференції (14 грудня 2017 року) не виповнилося 35 років (хоча б один із авторів матеріалів повинен задовольняти цей віковий критерій).

У період проведення конференції буде діяти виставка сучасного геодезичного обладнання і програмних продуктів. Запрошення для участі у виставці отримали фірми, які спеціалізуються в розробках глобальних навігаційних супутникових систем (ГНСС) та ГІС-технологій, а також безпілотних літальних апаратів (БПЛА).

Для участі у конференції необхідно до 17 листопада 2017 року подати підготовлені матеріали на офіційну електронну адресу geoterrace.mailbox@gmail.com, а до 1 грудня зареєструватися.

Адреса проведення конференції – м. Львів, вул. Карпінського, 6, ІІ навчальний корпус, кім. 501.

Участь у Міжнародній науково-технічній конференції молодих учених «GeoTerrace-2017» є безкоштовною.

Загальна програма конференції «GeoTerrace-2017»