Ви переглядаєте архівну версію офіційного сайту НУЛП (2005-2020р.р.). Актуальна версія: https://lpnu.ua

Зустріч із канадським підприємцем, меценатом, громадським діячем українського походження Ігорем Ігнатовичем

Студенти Львівської політехніки та університетів Львова, а також громадськість міста матимуть унікальну можливість поспілкуватися з Ігорем Ігнатовичем – відомим канадським підприємцем, меценатом, громадським діячем українського походження, який відвідає Львів з нагоди прем’єрного показу продюсованого ним фільму «Гіркі жнива» – першої англомовної художньої стрічки, в основу якої лягли трагічні події в Україні початку 20 століття – Голодомор 1932–33 років. Участь у заході візьме директор Представництва Світового Конґресу Українців в Україні Сергій Касянчук.

Зустріч відбудеться 24 лютого 2017 року в Актовій залі головного корпусу Національного університету «Львівська політехніка» (вул. Ст. Бандери, 12). Початок о 10 годині. Організатор події – Міжнародний інститут освіти, культури та зв’язків з діаспорою Львівської політехніки.

На зустрічі можна буде дізнатися про:

  • історію особистого професійного успіху Ігоря Ігнатовича;
  • важливість лідерства в сучасній Україні і проекти, які Ігор Ігнатович реалізує у цій ділянці;
  • участь Ігоря Ігнатовича у житті та діяльності української діаспори Канади;
  • чому Ігор Ігнатович вважає, що сьогодні важливо знімати кіно про Голодомор для світового прокату і як вдалося зняти «Гіркі жнива», залучивши до фільму відомих акторів з Голлівуду.

Ігор Ігнатович відповість на питання студентів, викладачів, інтелігенції, журналістів та громадськості Львова.

Вхід вільний.

За додатковою інформацією звертатися за тел. 258-01-51, моб. (093) 659 54 32 (Андрій Яців) чи на e-mail press@miok.lviv.ua.

Приєднані файлиРозмір
Афіша594.8 KB