Ви переглядаєте архівну версію офіційного сайту НУЛП (2005-2020р.р.). Актуальна версія: https://lpnu.ua

Зустріч з відомою журналісткою, керівником Української служби «Голосу Америки» Мирославою Гонгадзе

У Національному університеті «Львівська політехніка» відбудеться зустріч із відомою журналісткою, керівником Української служби «Голосу Америки», експертом із питань України, Східної Європи та свободи слова на пострадянському просторі Мирославою Гонгадзе.

Захід, який організував і проводить Міжнародний інститут освіти, культури та зв’язків з діаспорою Львівської політехніки, відбудеться 30 листопада 2017 року в актовій залі головного корпусу Університету (вул. Ст. Бандери, 12). Початок о 16:00.

Що ми знаємо про систему міжнародного мовлення США? Де перебувають українські мас-медіа на мапі впливовості ЗМІ світу? Що про нас говорять у світі та які нині політичні настрої у Вашингтоні? Про це та інше учасники зустрічі матимуть змогу поспілкуватися у форматі діалогу з Мирославою Гонгадзе.

Під час зустрічі йтиметься також про Українську службу «Голосу Америки», її діяльність у сфері донесення достовірної інформації про американсько-українські відносини, політику та життя у США, про тамтешніх українців та боротьбу з російською пропагандою, про допомогу, яку нам надають американці у проведенні назрілих реформ тощо.

За додатковою інформацією звертатися за тел. (380) 258-01-51 чи на e-mail press@miok.lviv.ua.

Довідка

Мирослава Гонгадзе – дружина вбитого відомого українського журналіста Георгія Гонгадзе. Здобула фах правника у Львівському національному університеті імені Івана Франка, має великий досвід роботи в журналістиці та сфері зв’язків з громадськістю. Працювала журналістом, редактором, продюсером, керівником медіа-кампаній в Україні та США, зокрема в RFE/RL, Інтерньюз, IRI, NDI, була дослідником Університету Джорджа Вашингтона та стипендіатом Рейгана-Фасела Національного фонду за демократію.

Статті Мирослави Гонгадзе друкують на шпальтах найвідоміших світових видань Wall Street Journal, Washington Post, NPR, Journal of Democracy. Вона – співавтор науково-публіцистичної роботи «Розірваний нерв» про протестний рух в Україні 2000–2004 років.

За видатний внесок у розвиток журналістики, активну громадянську позицію та професійну майстерність Мирослава Гонгадзе нагороджена Орденом княгині Ольги.

Приєднані файлиРозмір
Прес-анонс324.18 KB
Афіша1.07 MB