Ви переглядаєте архівну версію офіційного сайту НУЛП (2005-2020р.р.). Актуальна версія: https://lpnu.ua

Форум «Інноваційна весна 2018» у Tech StartUp School Львівської політехніки

25–26 травня 2018 року в стартап-школі Національного університету «Львівська політехніка» (м. Львів, вул. Колесси, 2) відбудеться Форум «Інноваційна весна 2018».

Цей захід – можливість подивитися на науку по-новому, відкрити для себе її можливості, переваги та перспективи. На Форумі відбуватиметься пітчингу стартапів, де креативні винахідники матимуть можливість презентувати свої розробки і проекти потенційним спонсорам та отримати відгуки. Також буде нагода безкоштовно продемонструвати винаходи й інноваційні розробки на науково-технологічній виставці та виступити на TEDex.

Для школярів діятимуть майстер-класи з роботехніки. Цікавинкою Форуму «Інноваційна весна 2018» буде Novatalking, у межах якого амбасадори науки та юні винахідники розповідатимуть про свої ідеї, проекти і надихатимуть слухачів. Крім того, на території діятимуть дитяча та фуд-зона.

Для участі у пітчингу стартапів та науково-технологічній виставці потрібно заповнити реєстраційні форми.

Форум «Інноваційна весна 2018» організовує Національний університет «Львівська політехніка» спільно з Львівською міською радою і Tech StartUp School.

Приєднані файлиРозмір
Програма форуму (оновлена)1.64 MB