Ви переглядаєте архівну версію офіційного сайту НУЛП (2005-2020р.р.). Актуальна версія: https://lpnu.ua

Відкриття ХІХ Міжнародної фотовиставки «День – 2017» та зустріч з головним редактором газети «День» Ларисою Івшиною

Всеукраїнська газети «День» та Національний університет «Львівська політехніка» запрошують львів’ян і гостей міста на відкриття цьогорічних Днів «Дня» у Львові, яке відбудеться у четвер, 31 травня 2018 року.

О 13:00 на ІІ поверсі головного корпусу Львівської політехніки розпочнеться урочиста церемонія відкриття ХІХ Міжнародної фотовиставки «День – 2017». Фотовиставка «Дня» працюватиме в головному корпусі Університету з 31 травня до 10 червня. Вхід вільний.

А о 14:00 в аудиторії 204 головного корпусу Львівської політехніки почнеться зустріч головного редактора газети «День» Лариси Івшиної зі студентською молоддю, діячами культури та освіти, обговорення проектів «Дня». Тема зустрічі – «Національний діалог: традиційні акції «Дні «Дня» у Львові», «робота» просвітницьких проектів «Дня» та їхні результати».

Дні «Дня» традиційно відбудуться за підтримки Львівської політехніки та Міжнародного інституту освіти, культури та зв’язків із діаспорою Університету, а також за сприяння обласної державної адміністрації.