Ви переглядаєте архівну версію офіційного сайту НУЛП (2005-2020р.р.). Актуальна версія: https://lpnu.ua

Всеукраїнська Інтернет-конференція «Вдосконалення правового механізму захисту прав і свобод людини та громадянина»

Кафедра кримінального права і процесу Національного університету «Львівська політехніка» запрошує взяти участь у роботі Всеукраїнської конференції «Вдосконалення правового механізму захисту прав і свобод людини та громадянина в умовах євроінтеграції», яка відбудеться 27 березня 2018 року в місті Львові за інтернет-процедурою.

Мета конференції – наукове і практичне розв’язання проблем захисту прав та свобод людини і громадянина в умовах інтеграції кримінального та кримінально-процесуального законодавства України до європейських стандартів, а також обговорення актуальних питань кримінального права і процесу, кримінології, криміналістики, кримінально-виконавчого права, судової експертизи та узагальнення наукового і практичного досвіду щодо їхнього розв’язання.

Місце проведення заходу – кафедра кримінального права і процесу Інституту права та психології Національного університету «Львівська політехніка» (вул. Князя Романа, 1, навчальний корпус № 19, каб. 331). Робоча мова конференції – українська.

Для участі в конференції необхідно до 15 березня 2018 року подати електронний варіант тез доповіді на кафедру кримінального права і процесу (gumin@ukr.net).

Приєднані файлиРозмір
Інформаційне повідомлення конференції250.95 KB