Ви переглядаєте архівну версію офіційного сайту НУЛП (2005-2020р.р.). Актуальна версія: https://lpnu.ua

Регіональний тренінг «Застосунки Google в освітній діяльності» у Львівській політехніці

У середу, 25 вересня 2019 року, о 13:30 у Львівській міській раді (площа Ринок, 1, каб. 230) розпочнеться підписання Меморандуму про співпрацю із Національним університетом «Львівська політехніка» та ТОВ «Академія цифрового розвитку». Метою Меморандуму є поширення стандартів широкого використання цифрових технологій у діяльності закладів освіти та підвищенні кваліфікації вчителів.

Відтак у рамках реалізації Меморандуму буде проведено двогодинний тренінг для освітян міста Львова з презентацією цифрових інструментів і можливостей Google для освітньої діяльності. Тренінг розпочнеться о 15:00 в аудиторії 219 головного корпусу Львівської політехніки.

Під час заходу через серію практичних завдань учасники ознайомляться з перевагами та можливостями застосування цифрових інструментів Google для організації взаємодії, спільної діяльності, ефективної комунікації, отримають навички роботи в середовищі Google Клас: об’єднання учасників у захищеному середовищі, поширення інформації, тиражування, збір файлів у хмарному середовищі, контроль і історія виконання завдань, надання індивідуальних консультацій, організація дискусій; вивчать основи щодо надання рівнів дозволів для спільного використання об’єктів Google Диску, опрацюють засоби ефективного узагальнення матеріалів, візьмуть участь у колективній взаємодії.

Після завершення навчання учасникам буде видано онлайн-сертифікат про участь у тренінгу за програмою «Застосунки Google в освітній діяльності» (гриф МОН від 28.12.2018) у кількості 2 годин.