Ви переглядаєте архівну версію офіційного сайту НУЛП (2005-2020р.р.). Актуальна версія: https://lpnu.ua

Відкриття нової лабораторії програми «Інтернет Речей» у Львівській політехніці від ІТ Кластеру

У вівторок, 25 червня 2019 року, в аудиторії 611а V навчального корпусу Національного університету «Львівська політехніка» відбудеться офіційне відкриття IoT-лабораторії, фундатором якої є Львівський ІТ Кластер спільно з ІТ-компаніями.

Лабораторія проектування і конструювання пристроїв «Інтернету Речей» обладнана найновішим технічним забезпеченням для роботи з проектами IoT. Для студентів закупили лазерний гравер, 3D-принтери, робомашини та ноутбуки. Нова лабораторія обладнана на 14 робочих місць. Студенти програми «Інтернет Речей» у Львівській політехніці навчатимуться програмувати розумні пристрої та матимуть можливість утілювати власні ідеї в життя.

Робота над лабораторією почалася в травні 2018 року. Цього разу 7 кластерних компаній фінансово долучилися до її відкриття: генеральні партнери Sigma Software та SoftServe, ексклюзивний партнер PLVision LLC, золоті партнери Intellias, Perfectial, Conscensia, срібний партнер Vakoms. Лабораторія проектування і конструювання пристроїв «Інтернету речей» – це вже друга лабораторія у Львівській політехніці, відкрита з допомогою компаній Львівського ІТ Кластеру.

На відкритті лабораторії будуть присутні представники партнерів програми «Інтернет Речей» у Львівській політехніці, керівництво Університету і представники Львівського ІТ Кластеру. Початок об 11:00.