Ви переглядаєте архівну версію офіційного сайту НУЛП (2005-2020р.р.). Актуальна версія: https://lpnu.ua

Вища Школа Публічного Лідерства у Tech StartUp School Львівської політехніки

Упродовж п’яти днів, із 18 до 22 лютого, у Tech StartUp School лідери з різних сфер діяльності поділяться власним досвідом публічного управління державними та приватними структурами, органами місцевого самоврядування, розкажуть про нове публічне врядування та суспільні мережі.

Вища Школа Публічного Лідерства — це нагода дізнатися та проаналізувати політичні ризики публічної політики, отримати навички підготовки промов, ведення ділових переговорів. Провідні журналісти поділяться тонкощами якісної підготовки до інтерв'ю та як працювати в інформаційному просторі.

Ще одна з важливих тем, яку розглядатимуть у Вищій Школі Публічного Лідерства, — інвестиції та кращі бізнес-проекти.

Вища Школа Публічного Лідерства матиме п’ять тематичних днів. Ви зможете пройти все навчання або ж, обрати ті теми, які вас цікавлять найбільше.

Програма Школи

Перший день буде присвячений регіональній політиці та новим підходам до врядування. Ментори зі значним практичним досвідом розповідатимуть про інвестиції, приділяючи особливу увагу розвитку альтернативної енергетики.

Другого дня буде нагода дізнатися найцікавіше про планування розвитку території. Ця тема стосуватиметься новітніх ідей та практик у плануванні та будівництві модерних об’єктів. Тут почуєте думки провідних фахівців цієї галузі. Окрім цього, буде багато цікавого про новий публічний менеджмент та політичні ризики публічної політики.

Третій день розглядатимемо тему створення успішних громад. Практики поділяться своїм досвідом впливу соціальних мереж на публічне врядування.

Четвертий день навчання стосуватиметься методів і механізмів публічного менеджменту. Ви дізнаєтеся усе про лідерство, психологічні аспекти та ораторське мистецтво в управлінській діяльності. Слухачі також тренуватимуться у мистецтві спілкування зі журналістами та правильному поданні інформації.

П’ятий день присвятимо науці, культурі та новітнім технологіям як чинникам розвитку територій. Буде нагода дізнатися про креативне місто, реформування охорони здоров’я на Львівщині. Від керівництва облвиконкому Львівської обласної ради першого демократичного скликання дізнаєтеся про виклики українському державотворенню.

Деталі програми та про менторів, які проводитимуть навчання, повідомимо вже найближчим часом. Стежте за оновленнями інформації на нашій сторінці: Вища Школа Публічного Лідерства.