Ви переглядаєте архівну версію офіційного сайту НУЛП (2005-2020р.р.). Актуальна версія: https://lpnu.ua

Зустріч з Аскольдом Лозинським, відомим громадським діячем, адвокатом, експрезидентом Світового Конґресу Українців

У четвер, 10 жовтня 2019 року, в авдиторії 204 головного корпусу Національного університету «Львівська політехніка» відбудеться зустріч з Аскольдом Лозинським, американцем українського походження, відомим громадським діячем, адвокатом, президентом Світового Конґресу Українців (1998–2008 рр.).

Основною темою розмови стане досвід діяльності СКУ як однієї з провідних українських організацій діаспори у відстоюванні державної незалежності та забезпеченні прав українців на світовій арені.

Зустріч з Аскольдом Лозинським – унікальна можливість не лише дізнатися про роль діаспори у донесенні правди про Україну в умовах бездержавності, але й отримати відповіді експерта на складні питання щодо сучасних зовнішніх відносин України.

Участь у заході також візьмуть:

  • професор Юрій Бобало, ректор Національного університету «Львівська політехніка»;
  • професор Маркіян Мальський, дипломат, декан факультету міжнародних відносин Львівського національного університету імені Івана Франка;
  • В’ячеслав Войнаровський, представник Міністерства закордонних справ України у Західному регіоні;
  • Роман Шепеляк, голова Департаменту міжнародної технічної допомоги та міжнародного співробітництва Львівської обласної державної адміністрації.

Захід відкритий для всіх зацікавлених. Початок о 14 годині.