Ви переглядаєте архівну версію офіційного сайту НУЛП (2005-2020р.р.). Актуальна версія: https://lpnu.ua

Другий (дистанційний) тур Олімпіади з бухгалтерського обліку серед студентів коледжів і технікумів

Зважаючи на розвиток ситуації з COVID-19, другий тур Олімпіади з бухгалтерського обліку серед студентів коледжів і технікумів на базі кафедри обліку та аналізу Національного університету «Львівська політехніка» відбуватиметься у дистанційній формі.

Участь в Олімпіаді можуть брати студенти коледжів і технікумів, які навчаються за спеціальностями економічного та управлінського спрямування. Кількість учасників від одного закладу освіти необмежена.

Другий тур Олімпіади відбудеться 27 березня 2020 року з 10:00. До другого туру запрошують всіх студентів коледжів та технікумів, незалежно від їхньої участі у першому турі.

  • Студенти, що брали участь у першому турі, продовжують змагання із тим самим логіном та паролем. Для таких студентів додаткової реєстрації не потрібно.
  • Студенти, котрі лише розпочинають змагання, мають зареєструватися на платформі для проходження тестування та заповнити анкету до 25 березня включно.
  • Студентів, що вже брали участь у першому турі, але не заповнили анкету учасника, просять її заповнити. Інакше їхні результати не враховуватимуть до загального офіційного підсумку.

Переможці Олімпіади будуть нагороджені Грамотами, інші учасники – сертифікатами участі, викладачі – сертифікатами за фахову підготовку студентів до Олімпіади.

Докладніше – на сайті олімпіади