Ви переглядаєте архівну версію офіційного сайту НУЛП (2005-2020р.р.). Актуальна версія: https://lpnu.ua

Фінал третього сезону освітньо-стипендіальної програми CIG R&D Lab у Львові

30 червня 2020 року на платформі Zoom відбудеться фінальний онлайн-пітч третього сезону освітньо-стипендіальної програми CIG R&D LAB, яку проводить інвестиційна компанія Chernovetskyi Investment Group (CIG) спільно з Національним університетом «Львівська політехніка». У програмі заходу – фінальні презентації креативних учасників, обговорення з журі та визначення переможців. Початок об 11:00.

Упродовж року чотири команди працювали над технологічною та бізнес-складовою своїх стартапів під керівництвом менторів та експертів програми. Вони аналізували, покращували, радились і змінювались разом зі своїми продуктами. У фіналі студенти представлять готові до виходу на ринок проєкти, а члени журі оберуть найкращу команду, яка отримає кошти для його подальшого розвитку.

За перемогу змагатимуться проєкти:

  • Smart cutting board – багатофункціональна «розумна» кухонна дошка;
  • Wi-Hi (Wireless-Hive) – розумна пасіка;
  • Childify – застосунок для зацікавлення дітей у домашніх справах;
  • Drinmix – робот-бармен.

Захiд транслюватиметься онлайн на Facebook сторінці CIG R&D Lab.

Довідково

CIG R&D LAB – це освітньо-стипендіальна програма Chernovetskyi Investment Group, метою якої є мотивувати студентів, аспірантів, молодих вчених закладів вищої освіти до проведення розробок, отримання навичок комерціалізації ідей, напрацювання механізмів реалізації інноваційних проєктів.