Ви переглядаєте архівну версію офіційного сайту НУЛП (2005-2020р.р.). Актуальна версія: https://lpnu.ua

Х Українсько-польська наукова конференція «Полімери спеціального призначення»

Ювілейна Х Українсько-польська наукова конференція «Полімери спеціального призначення» (Х Ukrainian-Polish Scientific Conference «Polymers of special applications») відбудеться 21–24 вересня 2020 року в Національному університеті «Львівська політехніка» на кафедрі хімічної технології переробки пластмас. Конференція організована з метою обміну досвідом та обговорення актуальних теоретичних і прикладних проблем синтезу й переробки полімерних та композиційних матеріалів.

Організатори – Національний університет «Львівська політехніка», Технологічний університет імені Пуласького (м. Радом, Польща), Український державний хіміко-технологічний університет (м. Дніпро, Україна).

Основні питаннями, які будуть обговорені під час конференції

  1. Синтез і застосування полімерів (електрохімічні прилади (акумулятори, суперконденсатори), мембранні технології очищення рідин і газів, «зелена» енергетика (сонячні колектори, акумулятори теплової енергії), космічні технології (покриття літаків, конструкційні матеріали), біомедична інженерія, природні та біодеградабельні полімери, полімерні матеріали на основі відновлюваної сировини, іонні рідини).
  2. Технологія полімерних та композиційних матеріалів.
  3. Наноматеріали та нанотехнології.
  4. Фарби, поліграфічні матеріали та покриття.

Відкриття конференції та пленарні засідання відбудуться у форматі відеоконференції 21 вересня 2020 року з 14:00 до 17:00 в аудиторії 026 VIII корпусу Національного університету «Львівська політехніка». Секційні засідання відбуватимуться 22–24 вересня у форматі відеоконференції з 10:00 до 17:00.