Ви переглядаєте архівну версію офіційного сайту НУЛП (2005-2020р.р.). Актуальна версія: https://lpnu.ua

IV Міжнародна конференція «Правові засади європейської та євроатлантичної інтеграції України: досягнення та перспективи»

Кафедра теорії та філософії права, конституційного та міжнародного права  Інституту права, психології та інноваційної освіти Національного університету «Львівська політехніка» запрошує взяти участь у роботі Четвертої Міжнародної науково-практичної конференції «Правові засади європейської та євроатлантичної інтеграції України: досягнення та перспективи», яка відбудеться 20 листопада 2020 року в місті Львові за адресою вул. Князя Романа, 1/3, та на платформі Zoom.

Метою конференції є обмін досвідом та обговорення актуальних теоретичних і практичних проблем євроінтеграційних та євроатлантичних процесів в Україні.

До участі організатори запрошують науковців, науково-педагогічних працівників вітчизняних та зарубіжних наукових закладів, закладів вищої освіти, державних установ та організацій, представників інститутів громадянського суспільства, практикуючих юристів та експертів-аналітиків, які цікавляться проблемами євроінтеграційних та євроатлантичних прагнень України. У роботі конференції можуть взяти участь докторанти, аспіранти, здобувачі, студенти ІІІ–VІ курсів закладів вищої освіти України.

Передбачено розгляд широкого спектра питань за такими напрямами:

  • Україна – ЄС: тенденції і перспективи розвитку відносин;
  • Україна – НАТО: сучасний стан та перспективи розвитку співробітництва.

Крайній термін подання матеріалів – 10 листопада 2020 року (на електронна пошту konferenceKR2019@gmail.com).

Докладніше – в інформаційному повідомленні конференції

Приєднані файлиРозмір
Інформаційне повідомлення конференції252.64 KB