Ви переглядаєте архівну версію офіційного сайту НУЛП (2005-2020р.р.). Актуальна версія: https://lpnu.ua

Міжнародний конкурс студентських наукових робіт із бухгалтерського обліку, оподаткування, аналізу та аудиту

У Національному університеті «Львівська політехніка» відбудеться Міжнародний конкурс студентських наукових робіт із бухгалтерського обліку, оподаткування, аналізу та аудиту. Організаторами конкурсу є кафедра обліку та аналізу Національного університету «Львівська політехніка» спільно із профільними кафедрами Університету Марії Кюрі-Склодовської в Любліні, Румунського університету «Артіфекс», Одеського національного політехнічного університету. Основними завданнями Конкурсу є розвиток міжнародної наукової співпраці та активізація наукових досліджень студентів у сфері бухгалтерського обліку, оподаткування, аналізу та аудиту, а також підвищення престижу спеціальності 071 «Облік і оподаткування».

До Конкурсу запрошують студентів українських та іноземних закладів вищої освіти.

Для участі в Конкурсі учасники повинні завчасно зареєструватись на сайті Конкурсу у терміни, визначені Організаційним комітетом, а також заповнити анкету. Учасники несуть особисту відповідальність за достовірність наданої інформації.

Конкурсна комісія закладу вищої освіти відбирає не більше п’яти наукових робіт, а автори надсилають їх через сайт Організаційному комітету Конкурсу не пізніше 15 квітня 2020 року. Не пізніше 30 квітня Оргкомітет повідомляє учасників Конкурсу, чиї роботи відібрані для участі у другому (очному) турі.

Очний тур відбуватиметься у формі конференції безпосередньо в Національному університеті «Львівська політехніка» 29–30 травня 2020 року.

Докладніше – на сайті організаторів