Ви переглядаєте архівну версію офіційного сайту НУЛП (2005-2020р.р.). Актуальна версія: https://lpnu.ua

Перший етап науково-практичного семінару з виставкою творів мистецтва у рамках міжнародного проєкту «Зустрічі-Spotkania»

Викладачі кафедри дизайну та основ архітектури Національного університету «Львівська політехніка» та їхні колеги з Вищої Технічної Школи в Катовіцах проведуть щорічний традиційний науково-практичний семінар з виставкою творів мистецтва у рамках міжнародного проєкту «Зустрічі – Spotkania».

Проєкт «Зустрічі» було започатковано в 2019 році як результат міжнародної співпраці колег з Вищої Технічної Школи в Катовіцах та Національного університету «Львівська політехніка». Однак цього року він є особливим, бо проходить у період випробувань усіх мешканців планети Земля на стійкість, витримку та впевненість у завтрашньому дні, викликаних тривалим карантином у зв’язку з епідемією незнаного нам вірусу.

Цьогорічні виставки творів мистецтва художників, архітекторів та дизайнерів були заплановані в межах навчальних семінарів для студентів. Організатори сподіваються, що вдасться все реалізувати. Адже нові мистецькі техніки, особливий досвід творення художніх образів та просторове моделювання – це теми важливі для дискусій та пізнання.

  • Перший етап розпочнеться 1 липня 2020 року о 12:00 з відкриття виставки творів мистецтва колег з Польщі у стінах Будинку архітектора «Порохова вежа» (без особистої участі польських колег в умовах строгого особистого противірусного захисту).
  • 2 липня відбудеться науково-практичний семінар у рамках теми «Тренди в сучасному дизайні та архітектурі: Україна і Польща», початок о 17:00.
  • Другий етап – відкриття виставки та науково-практичного семінару – заплановано на 5 листопада 2020 року в Катовіцах у Галереї Вищої Технічної Школи.