Ви переглядаєте архівну версію офіційного сайту НУЛП (2005-2020р.р.). Актуальна версія: https://lpnu.ua

Презентація програми подвійного диплому з Ocean County College (США) за спеціальністю «Бізнес-адміністрування»

10 березня 2020 року в аудиторії 226 головного корпусу Національного університету «Львівська політехніка» відбудеться Презентація програми подвійного диплому Ocean County College (США) за спеціальністю «Бізнес-адміністрування».

Програма подвійного диплому за спеціальністю «Бізнес-адміністрування» Національного університету «Львівська політехніка» з Ocean County College (США) дасть змогу українським та іноземним студентам закінчити американський коледж та український заклад вищої освіти.

Програма передбачає очне та онлайн-навчання із поглибленим вивченням англійської мови, основ бізнесу та нормативно-правових актів ведення бізнесу у США. Фактично програма спрямована на вивчення американської практики ведення бізнесу та управління. Окремі дисципліни, вивчені студентами в українських закладах вищої освіти, можуть бути зараховані автоматично до 30%.

У заході візьмуть участь, зокрема, Олег Матвійків, перший проректор Національного університету «Львівська політехніка», та Маршалл Боткін, професор Ocean County College (США). Початок о 14:15.