Ви переглядаєте архівну версію офіційного сайту НУЛП (2005-2020р.р.). Актуальна версія: https://lpnu.ua

Тринадцята Міжнародна літня школа україністики «Крок до України 2020» у режимі онлайн

13–26 липня 2020 року відбуватиметься Тринадцята Міжнародна літня школа україністики «Крок до України»

Організатор школи – Міжнародний інститут освіти, культури та зв’язків з діаспорою Національного університету «Львівська політехніка» (МІОК) – запрошує до участі студентів, науковців, дослідників та всіх, хто зацікавлений у вивченні української мови і культури.

Міжнародна літня школа «Крок до України» – це чудова можливість вивчити українську мову, поглибити свої знання з української культури, весело і цікаво провести час у у колі нових друзів.

Слухачами літньої школи «Крок до України» можуть бути носії різних мов, з різними базовими знаннями української мови, які на момент проведення школи досягли 16 років.

ХІІІ Міжнародна літня школа україністики МІОКу «Крок до України» відбудеться в режимі онлайн.

Крайній термін реєстрації – 3 червня 2020 року.

Реєстрація

Що в програмі школи? Два тижні інтенсиву з української мови як іноземної, розмовної практики з носіями мови, дискусійних клубів за участю відомих особистостей, знайомства з українською культурою – від фольклору до сучасного мистецтва.

Коли стартуємо? 13 липня о 15:20 відкриваємо школу. Знайомимося між собою та відповідаємо на всі запитання. На відкриття ми запросили слухачів та викладачів школи, представників посольств, громадських діаспорних організацій, ЗМІ.

Як долучитися?

За детальнішою інформацією звертайтеся за телефоном 0687033502 (Оля Руснак) та на е-mail steptoukraine@gmail.com.