Ви переглядаєте архівну версію офіційного сайту НУЛП (2005-2020р.р.). Актуальна версія: https://lpnu.ua

XV молодіжний пленер Національного студентського союзу

23 – 29 серпня 2020 року навчально-оздоровчий табір «Політехнік-3» Національного університету «Львівська політехніка » (с. Коблеве, Березанського району, Миколаївської області) відкриє свої двері для студентів та представників молоді України – учасників XV Всеукраїнського молодіжного пленеру з питань студентського самоврядування, стратегічного планування та фізичного виховання студентської молоді.

Організатори заходу:

  • Всеукраїнська молодіжна громадська організація «Національний студентський союз» ;
  • Управління молоді та спорту Миколаївської обласної державної адміністрації;
  • Колегія студентів і аспірантів Національного університету «Львівська політехніка» ;
  • Львівське обласне відділення Комітету з фізичного виховання та спорту Міністерства освіти і науки України.

Відкриття заходу заплановане у Миколаївській обласній державній адміністрації 23 серпня 2020 року о 14:00. Навчально-рекреаційна складова відбуватиметься у НОТ «Політехнік-3» та традиційно включатиме лекції, тренінги й семінари для особистісного розвитку та розширення кругозору можливостей молоді, тренінги з проектного менеджменту, цікаві ігри і симуляції.

Захід відбуватиметься із дотриманням протоколів та санітарних вимог МОЗ України. Для участі у заході необхідно надати довідку довільної форми від сімейного лікаря, що засвідчує відсутність інфекційних хвороб.

Контактна особа, співголова оргкомітету – доцент кафедри електронних обчислювальних машин Національного університету «Львівська політехніка» Ігнатович Анатолій (Telegram/Viber/Whatsapp +380676038003, nsspress@gmail.com).

Крайній термін реєстрації – 15 серпня 2020 року. Реєстрація за посиланням.