Ви переглядаєте архівну версію офіційного сайту НУЛП (2005-2020р.р.). Актуальна версія: https://lpnu.ua

Львівські політехніки взяли участь у семінарі-практикумі «Поліпшення регуляторного середовища регіону»

18 грудня 2015, 15:43
Кафедра МПА Львівської політехніки

15 грудня 2015 року старший викладач кафедри менеджменту персоналу та адміністрування Національного університету «Львівська політехніка» Ярослав Панас та асистент Соломія Ткач взяли участь у спеціалізованому семінарі-практикумі «Поліпшення регуляторного середовища регіону», що був організований у рамках програми «Лідерство в економічному врядуванні» (USAID ЛЕВ).

Основними спікерами заходу були Андрій Паляниця, консультант Світового банку для урядів та міжнародних організацій з питань регуляторної політики, державного управління і боротьби з корупцією, та Дмитро Ляпін, заслужений економіст України, к.т.н., старший науковий співробітник Національного інституту стратегічних досліджень. Зокрема, Дмитро Ляпін багато уваги приділив новим можливостям регуляторної політики в Україні та поділився методичними рекомендаціями щодо обрахунку вартості регулювання для малих та середніх підприємств у країнах ЄС (SME-TEST) та Україні (М-ТЕСТ).

У практичній частині семінару його учасники на реальному прикладі розглянули методику проведення М-Тесту з погляду трьох зацікавлених сторін – бізнесу, влади та громадськості. Координатором групи, що представляла бізнес, та її спікером був старший викладач кафедри МПА Львівської політехніки Ярослав Панас.