Ви переглядаєте архівну версію офіційного сайту НУЛП (2005-2020р.р.). Актуальна версія: https://lpnu.ua

На міжнародній конференції у Львівській політехніці говорили про інформаційно-комунікаційні технології

3 листопада 2015, 14:18
Прес-служба Національного університету «Львівська політехніка»

Упродовж чотирьох днів з 29 жовтня до 1 листопада 2015 року в Національному університеті «Львівська політехніка» тривала представницька міжнародна конференція «Нові досягнення в галузі інформаційно-комунікаційних технологій». Організували і провели її Львівська політехніка та обласне науково-технічне товариство радіотехніки, радіоелектроніки і зв’язку. Партнерами конференції були компанії Cisco, Укртелеком, MТС Україна, Київстар, Lohika та Lviv IT cluster.

Вступним словом наукове зібрання відкрив завідувач кафедри телекомунікацій Інституту телекомунікацій, радіоелектроніки та електронної техніки професор Михайло Климаш.

Учасників конференції привітала проректор з наукової роботи Львівської політехніки професор Наталія Чухрай. Вона наголосила на тому, що телекомунікаційний ринок є одним із найперспективніших і швидкозростаючих, побажавши науковцям і представникам компаній плідної співпраці та плідних результатів.

Такий науковий форум не вперше проходить в Університеті. Мета його – це насамперед обмін досвідом у сфері наукових, методичних і технологічних розробок сучасних телекомунікаційних систем та мереж. Такий зацікавлений діалог науковців, інженерів і підприємців дає змогу обговорити найновіші рішення в галузі інформаційних та комунікаційних технологій.

Нинішня конференція мала розширену програму, яка складалася із семи тематичних секцій, зокрема, пов’язаних із поглибленою співпрацею з ІТ-компаніями.

Ухвалені на зібранні тези будуть опубліковані у спеціальному збірнику, найкращі з них – рекомендовані до друку в періодичних фахових виданнях, що входять до переліку міжнародних наукометричних баз даних.