Ви переглядаєте архівну версію офіційного сайту НУЛП (2005-2020р.р.). Актуальна версія: https://lpnu.ua

Привітання з Новим роком та Різдвом Христовим від Ради Товариства «Просвіта» Університету

31 грудня 2015, 19:46
Рада Товариства «Просвіта» Львівської політехніки

Дорогі політехніки! Рада Товариства «Просвіта» сердечно вітає всіх вас із Новим роком та Різдвом Христовим!

Дорогі політехніки!

Рада Товариства «Просвіта» сердечно вітає всіх вас із Новим роком та Різдвом Христовим!

Рік, що відходить, був дуже непростий у нашій історії, найперше через розпочату імперським загарбником російсько-українську війну. Однак власне цей рік, як і попередній, найбільше згуртував українців навколо нашої незалежності та національної ідеї, викристалізував кращі моральні та духовні риси нашого народу: милосердя, взаємну підтримку, людяність і любов до ближнього. Він змусив нас іще раз переглянути трагічні сторінки нашого буття і глибше зрозуміти істину – «Держава понад усе», бо недержавний народ – упосліджений, згорблений і без’язикий.

Тому то в Політехніці ми всі спільно і кожен зокрема підтримували українську армію, наше славне воїнство, збираючи кошти для тих, хто так мужньо і героїчно боронить наш край. Просвітяни відвідували поранених у Львівському військовому госпіталі, не забули ми і про дітей воїнів, які зараз на східних рубежах, і подбали, щоб в їхні оселі завітав Святий Миколай.

Хочемо вірити, що, крім професійної діяльності, ми знайдемо час, кошти і способи, щоб і в новому році за потреби допомагати нашій Армії, простягнути руку тим, хто цього потребує.

Просимо Всевишнього, нехай же Новий рік та благословенна Різдвяна зірка принесуть в Україну мир і спокій, обдарують у ці святкові дні вас та ваші родини добрим здоров’ям, родинним затишком, світлим різдвяним настроєм. Хай повниться ваш дім дзвінкою колядою, веселими щедрівками, хай засівається добірними зернами правди, любові і добра.

Христос Рождається!

Від Ради Товариства «Просвіта» Львівської політехніки –
голова Христина Бурштинська